SUSHI TODAY DEURNE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Today Deurne. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 15:50 Supper lekkere sushi overheerlijk!! Zeker een aanrader top top
5 dec 2022 om 5:30 Top restaurant stelt nooit teleur kwaliteit vers snelle levering perfect gewoon
4 dec 2022 om 21:33 Super! Het eten zelf was overheerlijk en ik heb niet lang moeten wachten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
2 dec 2022 om 22:33 Heel lekker eten, goed vers, zag er ook goed uit en een snelle levering. Zeker een aanrader nooit teleurgesteld geweest bij sushi today
23 nov 2022 om 21:47 Lekker eten!
2 nov 2022 om 22:26 De helft van mijn bestelling niet gekregen. 20x gebeld naar de zaak maar geen reactie.
2 nov 2022 om 19:57 Sushi was oke, niet super lekker maar ook niet slecht. Alleen jammer dat er geen sojasaus en wasabi werd vergeten.
28 okt 2022 om 22:19 2e keer hier besteld. Ik lust normaal geen sushi, maar hier ben ik het leren eten. Wauw! Ook 2x dezelfde bezorger gehad, enorm vriendelijke bezorger!
23 okt 2022 om 23:18 Was echt niet zo lekker als wanneer het je zelf afhaalt, jammer!
22 okt 2022 om 20:09 Tevreden
19 okt 2022 om 19:22 Dit was de tweede keer dat ik bestel bij jullie dees keer was het wel lekker beter als de 1 ste keer super snele levering
17 okt 2022 om 19:07 Ik ben al heel lang klant bij jullie! En altijd tevreden geweest! Vriendelijke koerier